Behandling af personoplysninger

Når du er kunde hos Verdo, behandler Verdo en række personoplysninger om dig.

 

Som udgangspunkt behandler Verdo følgende oplysninger om dig:

  • Navn, adresse og kontaktoplysninger

Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er at levere el, vand, varme, varer, tjenesteydelser, energirådgivning, informationer og nyheder.

 

I forbindelse med Verdos behandling af dine personoplysninger, videregiver Verdo dine personoplysninger til en række underdatabehandlere, herunder særligt softwareleverandører.

  • Hos Verdo sørger vi altid for, at vores databehandlere efterlever den gældende lovgivning om persondata.
  • Vi behandler dine oplysninger med høj fokus på sikring af persondata. Du kan læse mere i vores databeskyttelsespolitik her.

Du skal være særligt opmærksom på, at du som registreret har en række rettigheder, herunder blandt andet ret til indsigt i, hvilke oplysninger Verdo har registreret om dig og ret til at få slettet dine oplysninger.

  • Du kan læse mere om dine rettigheder på Verdos hjemmeside.
  • Du kan også læse om dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk
  • Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder, eller har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, skal du henvende dig til kunde@verdo.com

Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, skal klagen indgives til Datatilsynet. Du finder klagevejledning på Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk.